Συνεργάτες

Μαζί με τους συνεργάτες μας, σας προσφέρουμε τα καλύτερα προϊόντα του τόπου μας.

 

 

Σοκολάτα Αγαπητός - Θεσσαλονίκη

Σοκολάτα Αγαπητός - Θεσσαλονίκη

Η ιστορία ξεκινάει το 1944. Τότε, που ο παππούς Αγαπητὀς Βαλογιώργης, εμπνευσμένος από την αγάπη του για την ζαχαροπλαστική, ανοίγει το πρώτο του ζαχαροπλαστείο στην Θεσσαλονίκη. Πλέον, η τρίτη γενιά συνεχίζει με την ίδια αγάπη και μεράκι, την γλυκιά παράδοση που άφησε ο παππούς Αγαπητός. Απολάυστε!

BlissPoint

BlissPoint

Η Bliss Point, παρέχει περιπλάνηση των αισθήσεων, μέσα από συνδυασμούς και περιπλέγματα γεύσεων, υφών, χρωμάτων με φημισμένα Ελληνικά Τυριά.

Αγροζύμη - Πέλλα

Αγροζύμη - Πέλλα

Στην καρδιά της Μακεδονικής γης, στη γειτονιά της εντυπωσιακής Πέλλας, πρωτεύουσα της ελληνιστικής Μακεδονίας, παράγουμε, εδώ και 40 χρόνια,προϊόντα υψηλής ποιότητας στην καλύτερη δυνατή τιμή,αναβιώνουμε ξεχασμένες γεύσεις,πειραματιζόμαστε με καινούρια υλικά, και απολαμβάνουμε την εμπιστοσύνη σας.

Διρφυς - Εύβοια

Διρφυς - Εύβοια

Στον Πισσώνα Ευβοίας βρίσκονται οι μονάδες παραγωγής νωπών μανιταριών ενώ συγχρόνως λειτουργεί και την κεντρική μονάδα παραγωγής υποστρωμάτων στους Καθενούς Ευβοίας.

Alelma - Αλόννησος

Alelma - Αλόννησος

Στο εργαστήρι θαλασσινών γεύσεων Alelma που έφτιαξαν ο Γιώργος Αναγνώστου και η Αμαλία Καλογιάννη, εξελίσσοντας την αλοννησιώτικη παράδοση, δημιουργούν με μοναδική γνώση και σεβασμό στους καταναλωτές μια μεγάλη ποικιλία από προϊόντα τόνου, υψηλής ποιότητας και διατροφικής αξίας.

Άκης Πετρετζίκης - Αθήνα

Άκης Πετρετζίκης - Αθήνα

Η παραγωγή τους είναι γεγονός! Η κατανάλωση τους όμως τώρα ξεκινάει από όλους εσάς, τους τελικούς κριτές..

Κασσακης - Κρήτη

Κασσακης - Κρήτη

Από το 1999 δημιουργεί με πάθος και μεράκι αγνά, χειροποίητα προϊόντα κρέατος. Η εταιρεία δουλεύει πάνω σε αγνές συνταγές που έφερε μαζί του ο προπάππους τους από το οροπέδιο Λασιθίου. Από τότε έως σήμερα, πλέον τρίτης γενιάς αλλαντοποιοί, στόχος μας είναι οι παραδοσιακές αυτές συνταγές να συνεχίσουν να παράγονται με μοναδικό σκοπό την καλύτερη δυνατή ποιότητα για τον καταναλωτή.

Yiam - Αγιά Λάρισας

Yiam - Αγιά Λάρισας

Στα πολύ προσεγμένα βαζάκια με την επιγραφή yiam θα βρείτε πολλές αγνές και πρωτότυπες γεύσεις φτιαγμένες με πολύ κέφι, προσοχή και μεράκι, όπως γλυκά κουταλιού, μαρμελάδες με ακατέργαστη ζάχαρη, μεζεδάκια, σάλτσες, τουρσιά, πατέ, σαλάτες. Φτιαγμένα με αγνά υλικά χωρίς συντηρητικά και πρόσθετα, όπως δηλαδή θα τα φτιάχναμε στο σπίτι, διατηρούνται σε γυάλινα βάζα μόνο με την παστερίωση.

Ναουμίδης - Φλώρινα

Ναουμίδης - Φλώρινα

Η οικογένεια Ναουμίδη, με στόχο την ανάδειξη και την προώθηση της γνήσιας πιπεριάς Φλωρίνης, παράγει με χειροποίητο τρόπο καινοτόμα προϊόντα , που έχουν αποκλειστικά ως πρώτη ύλη τις ντόπιες ποικιλίες της πιπεριάς Φλωρίνης.

Πετρομυλος - Αργολίδα

Πετρομυλος - Αργολίδα

Ο ΠΕΤΡΟΜΥΛΟΣ είναι ένα εργαστήρι παραδοσιακών προϊόντων με έδρα την Τραχειά στο Νομό Αργολίδας. Η πολυετής παράδοση του χωριού στις πρώτες ύλες του, στο ψωμί, στα οπωροκηπευτικά, στα τυροκομικά, στα γαλακτοκομικά και στα ζυμαρικά, το έχουν κάνει γνωστό σε όλη την Ελλάδα για την ποιότητα και τη γεύση τους.

Πρέκας - Σύρος

Πρέκας - Σύρος

Η ιδέα για τη δημιουργία της Παραδοσιακά Προϊόντα Πρέκας άρχισε να σχηματίζεται το 1993, όταν ο Κώστας Πρέκας ανέλαβε τη λειτουργία του καταστήματος που βρίσκεται στην καρδιά της Ερμούπολης, πρωτεύουσας της Σύρου. Οπαδός της ελληνικής γαστρονομίας, παίρνει στα χέρια του ένα χώρο με ιστορία που μας ταξιδεύει πίσω στο χρόνο, πριν το 1940, με προϊόντα μοναδικής αξίας.

Τρικαλινός - Αιτωλικό

Τρικαλινός - Αιτωλικό

Η παραγωγή και εμπορία αυγοτάραχου στην οικογένεια Τρικαλινού ξεκινά το 1856 στο Αιτωλικό Μεσολογγίου. Η εταιρεία «Τρικαλινός» ιδρύεται το 1942 από τον Παναγιώτη Τρικαλινό, ο οποίος αφιερώνει τη ζωή του στη λιμνοθάλασσα Μεσολογγίου, στα περίφημα «διβάρια», δηλαδή τις φυσικές λεκάνες θαλασσινού νερού που λειτουργούν σαν ιχθυοτροφεία.

Santo Wines - Σαντορίνη

Santo Wines - Σαντορίνη

Η Ένωση Συνεταιρισμών Θηραϊκών Προϊόντων, Santo, ιδρύθηκε το 1947. Σήμερα αποτελεί έναν από τους δυναμικότερους Συνεταιρισμούς της Ελλάδας με 1200 -μέλη. Δέσμευση της Santo είναι η διαφύλαξη της τοπικής παράδοσης και ιστορίας, η προστασία των παραδοσιακών καλλιεργειών, η παραγωγή οίνων και παραδοσιακών τοπικών προϊόντων Προστατευόμενης Ονομασίας Προέλευσης Σαντορίνη (ΠΟΠ )υψηλής ποιότητας και η αειφόρος γεωργική ανάπτυξη του νησιού.

Χρυσάφης - Λήμνος

Χρυσάφης - Λήμνος

Η οικογένεια ΧΡΥΣΑΦΗ αναβιώνει παραδοσιακές συνταγές αξιοποιώντας τις μοναδικές πρώτες ύλες της Λημνίας γης: το πρόβειο και αίγειο γάλα, το αλεύρι από την ποικιλία «μαυραγάνι», τα ντόπια αυγά.

Μιτάτο Μασαούτη - Κρήτη

Μιτάτο Μασαούτη - Κρήτη

Το Μιτάτο Μασαούτη είναι μια πρότυπη οικογενειακή μονάδα, που εδρεύει στο χωριό Βουρβουλίτης στην Κρήτη. Έχει τις ρίζες του στα Ανώγεια Μυλοποτάμου από το 1910, όπου η παραγωγή των τυροκομικών προϊόντων γινόταν στον μιτάτο του Ψηλορείτη.

Avoel - Κρήτη

Avoel - Κρήτη

Το 1971 η οικογένεια Λεράκη αποφάσισε να δημιουργήσει μια από τις πρώτες φυτείες Αβοκάντο της Κρήτης στην περιοχή Μουρνιές στα Χανιά. Kατάφερε να αναπτύξει μια σειρά προϊόντων βασισμένη στο φρέσκο Αβοκάντο την οποία το κοινό μπορεί να απολαύσει παίρνοντας όλα τα ευεργετικά στοιχεία του φρέσκου πολτού σε ιδιαίτερες γεύσεις Κρητικής & Μεσογειακής Διατροφής.

One Project - Ιαπωνία

One Project - Ιαπωνία

Υπάρχουν ειδικά προϊόντα Μακροβιοτικής αγωγής, ύψιστης διατροφικής και θεραπευτικής αξίας. Απο το ONE Project υπάρχει μια σειρά Μακροβιοτικών προϊόντων τα οποία είναι διαθέσιμα στο Δίκτυο Συνεργατών μας. Τα Μακροβιοτικά προϊόντα ONE Project είναι επιλεγμένα βάσει της άριστης ποιότητας και βιολογικής καλλιέργειας τους: Μίσο, Σόγιου, Ταμάρι, Ξύδι Ούμε, Ξύδι καστανού ρυζιού, Μίριν, Ουμεμπόσι, Κούζου, Τσάι Κουκίτσα, φύκια Κόμπου, Νόρι Σούσι, Σίτακε μανιτάρια, Μότσι, Ντάϊκον κ.α..

Πυργος Κανιάρη - Μέγαρα

Πυργος Κανιάρη - Μέγαρα

Διάσπαρτα ίχνη από πέτρινα πατητήρια περασμένων εποχών, ένα ανάγλυφο γης που «υψώνεται» σε βουνά και «βυθίζεται» στη θάλασσα, ιστορικά Αττικά κλήματα όπως το Σαββατιανό, ο Ροδίτης, το Μαυρούδι αλλά και ο μέτοικος από τη Σαντορίνη το Ασσύρτικο, με αυτά τα πολύτιμα υλικά ο Βασίλης Κανιάρης, αλλά και οι γιοί του, Δημοσθένης και Γιώργος «πλάθουν» το όραμα της Αμπελουργικής Πολιτείας δίνοντας συνέχεια και νέα ζωή στον ιστορικό Μεγαρίτικο Αμπελώνα.

Κτήμα Παπαϊωάννου - Νεμέα

Κτήμα Παπαϊωάννου - Νεμέα

Το μέγεθος του ιδιόκτητου αμπελώνα (570 στρεμ.), η διασπορά ορισμένων αμπελοτεμαχίων σε περιοχές της ζώνης που χαρακτηρίζονται από διαφορές στο οικοσύστημα και η ηλικία των αμπελιών οδηγούν σ' ένα πολυδυναμικό αποτέλεσμα. Αρωγός στην ποιότητα αυτού του αποτελέσματος είναι η σωστή επιλογή ενός ικανοποιητικού αριθμού ποικιλιών και η βαθιά γνώση των πρωτεργατών για κάθε τι που έχει σχέση με το αμπέλι και την καλλιέργεια του.

Κτήμα Φοιβος - Κεφαλονιά

Κτήμα Φοιβος - Κεφαλονιά

Οι αμπελώνες του Κτήματος Φοίβος, πυρήνας του ιστορικού αμπελώνα της Κατωγής Κεφαλληνίας, αποτελούν την συνέχεια της ιστορικής διαδρομής του Κεφαλονίτικου κρασιού από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα.

- Χαλκιδική

- Χαλκιδική

Η Freevia δημιουργήθηκε για να δώσει ελεύθερη πρόσβαση σε τρόφιμα που μας προσφέρουν μια ισορροπημένη και απολαυστική διατροφή, χωρίς επιβάρυνση από επιβλαβή συστατικά. Το πρώτο σημαντικό βήμα προς αυτή την κατεύθυνση είναι τα Freevia sticks, τα οποία μας απελευθερώνουν από την ζάχαρη και τις επιβλαβείς παρενέργειες που έχει, δίνοντάς μας μια απολαυστική διέξοδο με το φυσικό γλυκαντικό από το φυτό στέβια.

Hellas Quality Foods - Αθήνα

Hellas Quality Foods - Αθήνα

Ειδικευόμαστε στην επεξεργασία και δημιουργία προϊόντων υψηλής προστιθέμενης αξίας με βάση το φρέσκο σκόρδο.

Elixi - Χαλκίδα

Elixi - Χαλκίδα

Η εταιρεία ΕΛΙΞΗ Α.Ε. δημιουργήθηκε την άνοιξη του 2013 και η έδρα της βρίσκεται στην Λυκόβρυση Αττικής. Aποκλειστικός σκοπός της είναι η παραγωγή ζύθου. Παράλληλα η εταιρία δημιούργησε το δικό της υπερύγχρονο ζυθοποιείο λίγο έξω από την Χαλκίδα, απ’ όπου και θα εξυπηρετούνται συνολικά οι ανάγκες της Delphi Beer σε επίπεδο παραγωγής και εμφιάλωσης. Ουσιαστικά πρόκειται για μια Ελληνική εταιρεία που παράγει premium ετικέτες μπύρας, που φιλοδοξεί να κατακτήσει το ελληνικό, και όχι μόνο, απαιτητι

Rho Foods - Αθήνα

Rho Foods - Αθήνα

H Rho Foods είναι μία διαφορετική σειρά προϊόντων, μέσα από την οποία υλοποιούμε την άποψη μας για το πώς πρέπει να είναι αυτά που τρώμε. Σκοπός μας είναι να παράγουμε υγιεινές και ωφέλιμες διατροφικές προτάσεις για όλες τις ώρες, με τις φρεσκότερες και αγνότερες πρώτες ύλες.

Κορρές - Σύρος

Κορρές - Σύρος

H βιοτεχνία Λουκουμιών Kορρές κατασκευάζει μοναδικά Συριανά προϊόντα, φτιαγμένα στο χέρι με πολύ τέχνη. H πλούσια γεύση τους, που την καταλαβαίνετε από την πρώτη μπουκιά, οφείλεται στα αγνά, αρίστης ποιότητας υλικά και στη χειροποίητη παρασκευή των προϊόντων.

Mr Jukes - Αθήνα

Mr Jukes - Αθήνα

Η εταιρία Mr Jukes δραστηριοποιείται στην παρασκευή χειροποίητων γλυκών, είδη ζαχαροπλαστικής καθώς και γλυκά κουταλιού. Η Mr Jukes Παράγει προϊόντα Premium από επιλεγμένα υλικά χωρίς συντηρητικά ,πρόσθετα και χρωστικές ουσίες . Μοναδικά στο είδος τους, τόσο από πλευράς γευστικών συνδυασμών όσο και από εμφάνιση. Η ποικιλία από τις χειροποίητες λιχουδιές Mr Juke’s είναι προσαρμοσμένη στις γευστικές απαιτήσεις του σήμερα.

Mollers - Νορβηγία

Mollers - Νορβηγία

Στη Νορβηγία, την πατρίδα του μουρουνέλαιου και του ιχθυέλαιου, αλλά και σε πολλές άλλες χώρες, ιδίως εκείνες του απώτερου Βορρά, η Möller’s κυριαρχεί απόλυτα σαν ο αναγνωρισμένος υψηλής ποιότητας παραγωγός μουρουνέλαιου, ιχθυέλαιου και ωμέγα-3 λιπαρών οξέων.

Natures Plus - ΗΠΑ

Natures Plus - ΗΠΑ

Oι παραγωγικές εγκαταστάσεις της Nature’s Plus είναι ένας επιστημονικά εξελιγμένος χώρος για την επινόηση και παραγωγή ανώτερης ποιότητας, υψηλής ενέργειας συμπληρωμάτων διατροφής.

Αχιλλαδέλης - Λήμνος

Αχιλλαδέλης - Λήμνος

Στο Β.Α Αιγαίο, στο νησί του Ηφαίστου, τη Λήμνο, η καλλιέργεια του σησαμιού ήταν γνωστή από τα πολύ παλιά χρόνια. Λαδόμυλοι υπήρχαν διάσπαρτοι κι επεξεργάζονταν τον εξαιρετικής ποιότητας καρπό, παρέχοντας αυτάρκεια λαδιού στους κατοίκους της. Στον τόπο αυτό, τη δεκαετία του ΄30, ο Βασίλης Αχιλλαδέλης, έχοντας παρακαταθήκη τη σοφία (γνώση) των προγόνων και εφόδια το μεράκι και την όρεξή του για δουλειά, έστησε μια οικοτεχνία παραγωγής ταχινιού και σησαμέλαιου (σαμόλαδου).

Andritsaina

Andritsaina

Με καταγωγή από την ιστορική Ανδρίτσαινα και με απόλυτη πίστη στην οικογένεια και την παράδοση, ξεκίνησαν το ταξίδι με κύρια επιθυμία να μεταφέρουν την ποιότητα και την πλούσια γεύση των ζυμαρικών μας, όπως την γνωρίσαμε και εμείς μεγαλώνοντας. Πάντρεψαν την παράδοση και τα αγνά υλικά, με την σύγχρονη τεχνολογία τροφίμων, έτσι όπως τα έφτιαχναν και οι παππούδες μας από τις αρχές του 19ου αιώνα.

Μελίριτο - Αθήνα

Μελίριτο - Αθήνα

Η Ελληνική εταιρία Melirito, ξεκίνησε με γνώμονα την αγάπη της προς την ελληνική γη και τα προϊόντα της και ειδικεύεται στις Ελληνικές ποικιλίες μελιού που παράγονται με φυσικό τρόπο.

Παστέλι Παπαδημητρίου - Αθήνα

Παστέλι Παπαδημητρίου - Αθήνα

Παστέλι και μπάρες δημητριακών By Papadimitriou Χωρίς προσθήκη ζάχαρης, Χωρίς συντηρητικά

Mama Creta - Αθήνα

Mama Creta - Αθήνα

Tο Μama Creta, είναι το Κρητικό brand, της γνωστής Σεφ Μυρσίνης Λαμπράκη με γεύση Κρήτης.

Royal Deli - Αθήνα

Royal Deli - Αθήνα

Εξαιρετικής ποιότητας, χειροποίητα μπισκότα και κριτσίνια, απίστευτης νοστιμιάς, από την Royal Deli. Παράγονται από τα πιο αγνά υλικά και πλημμυρίζουν γλυκά τον ουρανίσκο με την πλούσια γεύση τους!

Οξοποιία Ζαφειρόπουλος - Αθήνα

Οξοποιία Ζαφειρόπουλος - Αθήνα

Η Οξοποιία Ζαφειρόπουλος, παράγει, εμφιαλώνει και προσφέρει εκλεκτό ξίδι, εδώ και μισόν αιώνα. Τα τελευταία 30 χρόνια λειτουργεί στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της στο Πικέρμι της Αττικής, ανάμεσα στους παραδοσιακούς αμπελώνες της περιοχής. Το ξίδι παράγεται από Ελληνικά κρασιά με μια πλήρως καθετοποιημένη διαδικασία εμφιάλωσης, που βασίζεται σε τέσσερις ανεξάρτητες γραμμές παραγωγής, δίνοντας μεγάλες δυνατότητες κάλυψης ποικιλίας προϊόντων και συσκευασιών.

Fos - Θήβα

Fos - Θήβα

Πίνω, τρώω, γυμνάζομαι τρεις καθημερινές διαδικασίες για να ζούμε υγιείς και με ευεξία. Τα τρία προϊόντα της FOS natural creativity υποστηρίζουν ακριβώς αυτό το τρίπτυχο με κύριο γνώμονα την χρήση φυσικών συστατικών και την ποιότητα.

Fos - Θήβα

Fos - Θήβα

Πίνω, τρώω, γυμνάζομαι τρεις καθημερινές διαδικασίες για να ζούμε υγιείς και με ευεξία. Τα τρία προϊόντα της FOS natural creativity υποστηρίζουν ακριβώς αυτό το τρίπτυχο με κύριο γνώμονα την χρήση φυσικών συστατικών και την ποιότητα.

Novel Tradition - Πύργος Ηλείας

Novel Tradition - Πύργος Ηλείας

Η Novel Tradition είναι μια νέα εταιρεία στο χώρο της γαστρονομίας, η οποία καλλιεργεί άγριο κρίταμο στις ακτές του Ιονίου χωρίς καμία χρήση φυτοφαρμάκων (οι συσκευασίες μας αναγράφουν την ένδειξη "προϊόν βιολογικής γεωργικής καλλιέργειας σε μεταβατικό στάδιο" από τον Ιούνιο του 2016).

Κερκινης Γη - Κερκίνη, Σερρών

Κερκινης Γη - Κερκίνη, Σερρών

Η Κερκίνης Γη Κοιν.Σ.Επ., δραστηριοποιείται στο αγροδιατροφικό τομέα , παρέχοντας υψηλής ποιότητας καινοτόμα προϊόντα από αγνές πρώτες ύλες. Σκοπός μας είναι να προσφέρουμε τρόφιμα διατροφικής αξίας και ποιότητας ανάλογα των απαιτήσεων του σύγχρονου ανθρώπου μέσω του μοντέλου της κοινωνικής οικονομίας

Golden Black - Νεμέα

Golden Black - Νεμέα

Στην ξακουστή περιοχή της Νεμέας, η οικογένεια άρχισε να καλλιεργεί αμπελώνες το 1876. Έτσι, έγινε η αρχή για την παραγωγή της Βιολογικής Κορινθιακής σταφίδας από τους αμπελώνες, αποξηραμένης με φυσικό τρόπο στη Σκιά και το όνομα που πιστεύουμε πως την χαρακτηρίζει είναι το «Golden Black» , που σημαίνει Μαύρο Χρυσάφι.

Ιώβ - Λευκάδα

Ιώβ - Λευκάδα

Η εταιρεία Ιώβ Μαλακάσης που παράγει σαλάμι και λουκάνικα Λευκάδος, έχει τις ρίζες της πίσω στη μεταπολεμική περίοδο. Ο εμπνευστής και ιδρυτής της Ιώβ Θωμάς Μαλακάσης, ασχολήθηκε για πρώτη φορά με το σαλάμι Λευκάδος, γύρω στο 1945. Από τότε μέχρι σήμερα, έχει κάνει γνωστό το σαλάμι Λευκάδος σε όλη την Ελλάδα, ακολουθώντας πάντα την παραδοσιακή συνταγή

Gea Bakery - Αθήνα

Gea Bakery - Αθήνα

Η μονάδα παραγωγής των αρτοπαρασκευασμάτων μας είναι 100% αφοσιωμένη στη διατροφή χωρίς γλουτένη με μια σημαντική διαφορά: Παράγουμε προϊόντα αρτοποιίας, χωρίς γλουτένη, με φυσικά συστατικά, βασισμένα στις γευστικές μεσογειακές συνταγές. Δεν χρησιμοποιούμε ζωικά λίπη, γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς και χημικά συντηρητικά. Όλα τα συστατικά μας και όλα τα προϊόντα μας είναι πιστοποιημένα χωρίς γλουτένη.

Κύκλος - Κέρκυρα

Κύκλος - Κέρκυρα

Με μεράκι και υπομονή χρόνια τώρα παρασκευάζουμε με απόλυτα παραδοσιακό τρόπο Κερκυραϊκά αλλαντικά. Βασισμένα σε συνταγές από τα παλιά που κουβαλάνε μαζί τους γεύσεις και αρώματα μιας άλλης ρομαντικής εποχής με κόμηδες, άρχοντες και αριστοκράτες.

Creatan Life - Κρήτη

Creatan Life - Κρήτη

Από το 2001 καλλιεργεί συλλέγει επεξεργάζεται, συσκευάζει και εμπορεύεται αρωματικά φυτά Κρήτης,όπως επίσης μπαχαρικά και μεσογειακά μείγματα μπαχαρικών εμπνευσμένα από την ελληνική γαστρονομία και καλά μελετημένα για εθιστική γεύση Ελλάδας.

1300 Καπνιστά - Βέρμιο

1300 Καπνιστά - Βέρμιο

Τα Kapnista1300 ταξιδεύουν σε όλη την Ελλάδα για να μοιραστουν μαζί σας την τρελα και το μεράκι μας από το όρος Βέρμιο για να σας θυμίσει ξανα πως ηταν τα καπνιστα καποτε!!! Με σεβασμο στον πελάτη και την ποιότητα!!! Χωρίς συντηρητικά, χωρίς χρωστικές, χωρις τεχνικά αρώματα.. Απλα και μονο με ποιοτικα κρέατα και μυρωδικά της μάνας γης...

En Mani - Μάνη

En Mani - Μάνη

Η εταιρεία en Mani ασχολείται με την μεταποίηση αγροτικών προιόντων. Βασικός σκοπός είναι η μεταποίηση του φρούτου του φύλλου και του ανθού της φραγκοσυκιάς, η οποία αποτελεί μια από τις παραδοσιακές καλλιεργειες της περιοχής.

Quick Links:

Customer Service

FAQ & Help

Refund & Shipping Policy

  • facebook
  • Twitter Clean
  • w-googleplus

©2017 Earth's Brands, Inc. All rights reserved.