Πολιτική Παραδόσεων

Shipping Policy

Πολιτική Παραδόσεων

1. ΓΕΝΙΚΑ

Στην Earth's Brands προσφέρουμε πολλές δυνατότητες για να παραλάβετε την παραγγελία σας ανάλογα με την έδρα σας. Παρέχουμε παράδοση με ιδία μέσα, με συνεργαζόμενες εταιρείες μεταφορών και ταχυμεταφορών καθώς και παραλαβή από την εταιρεία μας.

2. ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΩ

Όλες οι παραγγελίες εντός Αττικής παραδίδονται εντός 3 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία λήψης της παραγγελίας. Για Για όλους τους υπόλοιπους προορισμούς, παραδίδουμε στη μεταφορική μου θα μας υποδείξετε.

Σε κάθε περίπτωση μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά ή μέσω email προκειμένου να ικανοποιήσουμε και την πιο δύσκολη χρονικά  απαίτηση.

|

3. ΠΟΣΟ ΘΑ ΚΟΣΤΙΣΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

Από ένα ποσό και πάνω η παραγγελία φτάνει σε εσάς ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ. Για κάθε παραγγελία σας αξίας τουλάχιστον 60 ευρώ (προ ΦΠΑ), η παράδοση με ιδία μέσα εντός Αττικής είναι εντελώς δωρεάν. Για όλους τους υπόλοιπους προορισμούς, παραδίδουμε στη μεταφορική μου θα μας υποδείξετε με δικό μας κόστος και καλείστε να καλύψετε το κόστος της μεταφορικής για να σας το παραδόσει .

|

4. ΠΟΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΠΑΡΑΔΙΔΕΤΕ ΠΡΟΪΟΝΤΑ;

Οι ημέρες παράδοσης είναι Δευτέρα με Παρασκευή 10:00-20:00. Μπορεί να κανονιστεί και παράδοση Σάββατο με επιπλέον κόστος 5€

5.ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΣΑΣ!

Θα πρέπει κατά την παραλαβή να γίνεται σχολαστικός έλεγχος της κατάστασης του κάθε προϊόντος και της συσκευασίας του, ώστε να εντοπιστεί οποιοδήποτε  πρόβλημα τυχόν δημιουργήθηκε κατά τη μεταφορά. Σε περίπτωση που εντοπίσετε τυχόν πρόβλημα στη συσκευασία παρακαλούμε μην προχωρήσετε στην παραλαβή  του προϊόντος, αλλά επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας. Εάν διαπιστώσετε πρόβλημα αμέσως μετά την παραλαβή, αυτό θα πρέπει να το δηλώσετε άμεσα στον μεταφορέα. Αμέσως μετά παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας γνωστοποιώντας μας τη σχετική δήλωση που κάνατε στον μεταφορέα.

|Για κάθε περίπτωση που θα χρειαστείτε βοήθεια για τον τρόπο αποστολής της παραγγελίας σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας +30 211.4113653 ή στείλτε μας ένα  email