Η Earth's Brands αναλαμβάνει τα βραβευμένα προϊόντα Αγροζύμη


Τα προϊόντα της Αγροζύμης τώρα στην οικογένεια της Earth's Brands. Από τον Ιούλιο του 2018, η εταιρεία μας ανέλαβε την διανομή των εκλεκτών αυτών προϊόντων, διαθέσιμα πλέον σε όλη την Ελλάδα.

Στην πρόσφατη απονομή βραβείων του Γαστρονόμου βραβεύτηκε η Αγροζύμη - Παραδοσιακά Προιόντα Οικογένειας Μαρταβαλτζόγλου.

Κατά την απονομή ο κ. Μαρταβατζόγλου δήλωσε τα εξής:

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια, αλλά κυρίως για την έμπνευση και τη δύναμη που μας χαρίζετε κάθε φορά που διαβάζουμε το Γαστρονόμο. Καλά και εμπνευσμένα μαγειρέματα!» και «O Γιώργος και o Κώστας Μαρταβαλτζής, και όλοι οι άνθρωποι της Αγροζύμης, ευχαριστούμε από καρδιάς το Γαστρονόμο για τη μεγάλη τιμή που μας έκανε, να μας απονείμει το βραβείο Αλέξανδρος Γιώτης. Ταυτόχρονα, δεσμευόμαστε ως εταιρεία, ότι θα είμαστε παρόντες σε κάθε προσπάθεια που τιμά τα προϊόντα της γης μας και αναδεικνύει το γαστρονομικό πλούτο του τόπου μας. Θα συνεχίσουμε με την ίδια συνέπεια αυτό που κάνουμε εδώ και 50 σχεδόν χρόνια. Να παράγουμε ποιοτικά προϊόντα, να αναβιώνουμε ξεχασμένες γεύσεις, να στηρίζουμε τους συνεργάτες μας, από τους αγρότες που καλλιεργούν τα σιτάρια μας έως το πιο μικρό μπακάλικο που μας τιμά και μας τοποθετεί στα ράφια του. Να πιστεύουμε και να επενδύουμε στον πειραματισμό και την καινοτομία.»

#Αγροζύμη #Γαστρονόμος #EarthsBrands #ζυμαρικά #διανομή

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Quick Links:

Customer Service

FAQ & Help

Refund & Shipping Policy

  • facebook
  • Twitter Clean
  • w-googleplus

©2017 Earth's Brands, Inc. All rights reserved.